Oceanmaster

OceanMaster skaper gode familieopplevelser til sjøs

Båter fra OceanMaster har gjennom alle år stått for sikkerhet og funksjonalitet. OceanMaster 605S er oppfølgeren til en av Norges mest solgte båter på grunn av sine gode, trygge sjøegenskaper og ikke minst praktiske og familievennlige løsninger.

Det som kjennetegner alle modellene til OceanMaster er at de leveres med rikelig standardutstyr – på et nivå du vanligvis må betale mye ekstra for. Standardmodellen til OceanMaster 680 DC leveres med toalett, kokeapparat og kjøleskap slik at alt er rigget for weekendturer og overnatting. Alle båtene har en rekke smarte oppbevaringsløsninger og solsenger som blir romslige sittegrupper – alt er fleksibelt og godt gjennomtenkt slik at det ikke blir trangt når venner og familie er med på tur.

OceanMaster har svært gode sjøegenskaper. Skrogene er nøye utviklet for å være lettplanende og ekstra stabile. Dette er daycruisere der alt er rigget for trygge, behagelige dager med hele familien. Kapteien sitter høyt og godt beskyttet bak vindskjerm, og båtene er like gode å kjøre i sollskinnsvær som i grov sjø.