Hva gjør vi

Blindleia Marine ble stiftet i 2011 av Håvard Mathisen, og har siden dette hjulpet båtfolket i Blindleia. Vi holder til på Vallesverdmyra like ved  Blindleia i Høvåg. Vi utfører båt- og motorreparasjoner, og service på motorer. Vi utfører også årlig vedlikehold som vask, bunnsmøring og polering. Vi utbedrer plast skader, og tar på oss oppdrag fra forsikringsselskapene. Blindleia Marine A/S selger også båter, motorer og utstyr. Vi er forhandlere av båter som Kværnø, Highfield, River, Terhi og Northcraft, samt Honda og Tohatsu påhengsmotorer. Vi selger også noe båtutstyr og rekvisita, slik som Garmin og Securmark.

Vi tilbyr oppgradering og vedlikehold av båten din

Polering: For å holde båten fin og blank er det lurt og polerer båten jevnlig. Vi utfører polering med produkter av høy kvalitet. Etter flere års utprøving har vi nå funnet produkter vi er svært fornøyd med, men vi er alltid på jakt etter noe som fungerer ennå bedre.

Rubbing: Hvis båten din er falmet og har mistet glansen, så kan en full rubbing gjøre underverker. Da bruker vi maskiner og produkter som får tilbake mer glans og farge. Etter rubbing må vi alltid polere for å beholde farge og glans.

Stoffing/ bunnsmøring: Det er viktig med bunnstoff på båten slik at det ikke begynner å gro under båten. Får man mye alger og ru under båten, vil dette senke farten og øke drivstofforbruket. Vi har bunnstoff i ulike farger, og har etter utprøving nå funnet vår favoritt. Vi kan også pusse og prime nye båter som ikke har bunnstoff fra før.

Ta kontakt for pris.

Vi tilbyr vedlikehold av motoren din

Service

Reparasjon

Vi forhandler og reparerer Honda og Tohatsu påhengsmotorer. Men vi har bred erfaring også fra andre motorer, og reparerer også andre merker selv om vi ikke er forhandler av dem.

Vi selger nye båter

Ønsker du å fornye deg, eller kjøpe båt. Så hjelper vi deg veldig gjerne med det. Vi har ulike typer båter til ulik bruk.

Highfield

Terhi

Kværnø

River

Northmaster

Vi selger nye motorer

Honda

Tohatsu

Vi selger og monterer nytt utstyr

Garmin kartplotter

Securmark