EN ARBEIDSDAG MED SJØSPRØYT

De som har den norske naturen som arbeidsplass ville ikke byttet det bort for noe annet i verden. Naturen gir mye glede og store verdier, men krever også mye tilbake. Særlig de som har arbeidet på og av sjøen vet at det kan gå tøft for seg noen ganger.

Du må være omstillingsdyktig og kunne tilpasse deg vær og sesong. Du må like hardt arbeid i røffe omgivelser. Du lærer ganske raskt å sette pris på verdien av skikkelig utstyr. Båter som tåler en støyt. Og motorer som holder ut, time etter time, år ut og år inn.

Driver du med oppdrett, fiske eller turistnæring trenger du en robust arbeidshest av en båtmotor. En fritidsbåteier opplever det som ubehagelig når en motor ikke spiller på lag. For en profesjonell bruker er det kritisk, både for forretningen og menneskene involvert.

Vi tilbyr båtmotorer fra Honda som er stolte av å ha de mest pålitelige motorene på markedet. I kombinasjon med dette kan vil tilby båter fra Silver som fulle av smarte løsninger for deg som jobber på sjøen eller i skjærgården vår. Ta kontakt eller sving innom oss så hjelper vi med å finne en proffpakke som er egnet til ditt bruk.