HIGHFIELD ULTRALITE 290

  • -

HIGHFIELD ULTRALITE 290

Highfield Ultralite 290 er en meget lett RIB, laget i aluminium. Ultralite serien er designet og håndlaget for å være så lette som mulig, noe som har resultert i en kapabel RIB som bare veier 38 kg! Den lave vekten, kombinert med store pongtonger og godt skrog, gir en unik kombinasjon av kjøreegenskaper, holdbarhet og lett håndterbar båt.

Ta kontakt for pristilbud.

Kun de beste materialer er brukt for en kompromissløs lettvekts RIB. Skroget har 15° V-bunn, noe som gir gode kjøreegenskaper og en komfortabel båt. Pongtongen er laget i Valmex® PVC, fra velkjente Melher Texnologies i Tyskland. Skroget er bygget i 5083 aluminium, et materiale som på grunn av sin konstruksjon blir meget stivt og solid. Aluminium trekker heller ikke til seg vann, slik som vanlige glassfiberskrog gjør. Båten veier derfor like mye i slutten av sesongen som da den startet. Siden skroget ikke trekker vann, er det heller ikke utsatt for frostsprengninger.

Highfield Ultralite er med andre ord for deg som skal ha en kompromissløs lettvekts RIB!

STANDARD UTSTYR:

Aluminiums årer, tofte, kraftig fotpumpe, løftefester.

TILLEGGSINFORMASJON

LENGDE290 cm
BREDDE151 cm
EGENVEKT38 kg
ANTALL PERSONER4
MAKS LAST375 kg
ANBEFALT MOTOR8 hk
MAKS MOTOR10 hk
STAMME LENGDEKort 15″
DIAMETER PONGTONG38 cm
ANTALL KAMMERE3
SKROGVINKEL AKTER15°
FARGEGrå/Sort, Hvit/Lyse Grå

Søk